Politica de retur

Pentru retur este necesar sa retineti: Comunicarea pentru retur sau schimb se face doar prin mail! Va rugam nu apelati numarul de pe care sunteti contactate pentru masuratori/retur! Nu ne sunati pentru acest tip de informatii! Returul se poate face in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.


Pasii pe care trebuie sa ii urmati:

1. Trimiteti un mail la adresa hello.iqfashion@gmail.com cu nume,prenume, motivul returului,daca doriti un alt produs sau doriti banii. In cazul in care doriti banii, trebui sa ne notificati un cont iban si nume titular de cont unde doriti sa primiti banii. De retinut: nu veti primit o comfirmare la acest email in scris si nici NU sunati pentu confirmare! Este suficient sa ne scrieti. (Va rugam sa nu sunati pe numarul care va contacteaza pentru masusuratori pentru retur.) 

Returul se anunta doar pe mail, nu telefonic, deoarece nu putem chema curier in locul dvs.

Banii vor fi returnati in contul dvs., mentionat anterior in mail, in 7 zile din momentul in care ajunge produsul la sediul nostru.

**Schimbul se poate realiza doar dupa receptionarea produsului, nu se poate cere colet la schimb!

2. Alegeti o firma de curierat care sa va convina. Dvs. trebuie sa platiti transportul coletului de retur, sa il ambalati corespunzator, sa chemati un curier. Nu acceptam retur daca coletul nu este platit de client si NU chemam curierul noi! 

In cazul in care se constata un defect de fabricatie, trebuie sesizat imediat, iar transportul este suportat de comerciant. (Doar daca acest lucru este sesizat in prealabil.)

3. Inainte de a trimite produsul va rugam sa va asigurati ca produsul are eticheta originala, nu prezinta pete, mirosuri sau urme de purtare, deoarece la noi se receptioneaza atent inainte de a va returana banii.

4. Daca doriti sa stiti unde este coletul dvs. sau daca a ajuns la noi, pastrati chitanta cu cate trimiteti produsul si cereti informatii de la firma de curierat! NU NE SUNATI daca doriti sa stiti unde e returul, coletul este in custodia firmei de transport si a clientului, nu a firmei noastre!


Coletele se returneaza cu urmatoarele detalii:

SC ELVE STYLE SRL 

Magazin IQ Fashion, Bulevarduldul Eroilor nr. 14, Cluj Napoca